Treeline grundades 2013 med en vision om att bygga ett företag där projekt drivs med hjälp av erfarna medarbetare som jobbar under stor individuell frihet. Treeline består av individer med skilda bakgrunder och erfarenheter, men vi förenas i viljan att vara en aktiv del av lösningen på vår tids utmaningar, och för att vi trivs tillsammans. Vi är drivna, engagerade och vill hela tiden utvecklas och bli bättre, tillsammans med våra uppdragsgivare.

Hos oss värderas en positiv attityd högt. För oss är det självklart att projektens framgång är helt beroende av projektledarens och experternas erfarenhet och branschkunskaper i kombination med förmågan att sprida entusiasm och framåtanda. Vi kombinerar ordning och reda med gott om svängrum för personligheter och egna initiativ – det är där vi hittar arbetsglädje och framgång.

Kort och gott: Treeline är ett erfaret gäng men unga i sinnet. I nuläget är vi 20 medarbetare verksamma inom projektledning, landskapsarkitektur och geoteknik. Vårt kontor ligger centralt i Stockholm, ett stenkast från Centralen.

Vi delar kontor med vårt systerföretag Sweroad, som genom sina internationella projekt ger oss inspiration och värdefulla insikter från hela världen.

Nyfiken på oss? Hör av dig!