Om oss

Om oss

Treeline startades 2013 av Karl-Johan Tomczak och Markus Eek i Stockholm. Företaget har sedan dess vuxit stadigt och idag är vi över 30 medarbetare med kontor i Stockholm, Sundsvall och Bollnäs.

Grunden i företaget har varit fokus på kvalitet och nöjda uppdragsgivare – men samtidigt att det ska vara kul att gå till jobbet och ha balans mellan arbete och fritid. Treeline idag består av individer med skilda bakgrunder och erfarenheter, men vi förenas i viljan att vara en aktiv del av lösningen på vår tids utmaningar, och för att vi trivs tillsammans.

Att jobba på Treeline

Våra uppdrag drivs av erfarna medarbetare under stor individuell frihet. Förtroendefulla relationer mellan såväl oss kollegor som mot våra samarbetspartners och uppdragsgivare är en stor del av vårt framgångskoncept. Vi ser också till att våra mer juniora kollegor får stöttning av en mer erfaren kollega tills det är dags att pröva vingarna själv.

Hos oss värderas en positiv attityd högt. För oss är det uppenbart att projektens framgång till stor del beror på uppdragsledarens eller experternas förmåga att sprida entusiasm och framåtanda. Självklart i kombination med erfarenhet och kunskaper. Vi kombinerar ordning och reda med gott om svängrum för personligheter och egna initiativ – det är där vi hittar arbetsglädje och framgång. 

Treeline är ett erfaret gäng men unga i sinnet. Vi tycker om att göra saker tillsammans, det kan vara interna föredrag, trevligt häng i köket på fredagseftermiddagen eller en äventyrlig resa. Vi månar om varandra och det finns en stor känsla av samhörighet som vi verkligen värnar.

Vårt kontor ligger centralt i Stockholm, ett stenkast från Centralen.
Vi delar kontor med vårt systerföretag Sweroad, som genom sina internationella projekt ger oss inspiration och värdefulla insikter från hela världen.
Nyfiken på oss? Hör av dig! 

0 +
Medarbetare
0
Års erfarenhet
0 +
Slutförda projekt

Vill du veta vilka vi är?

Läs mer om oss som arbetar på Treeline

Nyfiken på att jobba med oss? Hör av dig!

Vi är alltid intresserade av nya kollegor med visioner, driv och en önskan om att göra skillnad. Såväl spetskompetens inom ett specifikt ämne som erfarenhet av att föra samman och analysera komplexa frågeställningar inom samhällsplanering och naturvård, kan vara av intresse.

Maila till info@treeline.se