Jobba med oss

Jobb

Vill du jobba med oss?

Vi är alltid intresserade av nya kollegor med visioner, driv och en önskan om att göra skillnad. Såväl spetskompetens inom ett specifikt ämne som erfarenhet av att föra samman och analysera komplexa frågeställningar inom samhällsplanering och naturvård, kan vara av intresse. Något vi värderar högt är ett lösningsinriktat tänkande och ett genuint intresse av kund och beställarperspektiv. En pedagogisk ådra och en vilja att förklara värdet av hållbarhet och biologisk mångfald är andra egenskaper som uppskattas.

Att jobba på Treeline

Våra uppdrag drivs av erfarna medarbetare under stor individuell frihet. Förtroendefulla relationer mellan såväl oss kollegor som mot våra samarbetspartners och uppdragsgivare är en stor del av vårt framgångskoncept. Vi ser också till att våra mer juniora kollegor får stöttning av en mer erfaren kollega tills det är dags att pröva vingarna själv.

Om oss

Treeline är ett erfaret gäng men unga i sinnet. Vi tycker om att göra saker tillsammans, det kan vara interna föredrag, trevligt häng i köket på fredagseftermiddagen eller en äventyrlig resa. Vi månar om varandra och det finns en stor känsla av samhörighet som vi verkligen värnar.

0 +
Medarbetare
0
Års erfarenhet
0 +
Slutförda projekt

Vill du jobba med oss?

Skicka din ansökan här