Besök på Byggplatsen I Bålsta

Besök på Byggplatsen I Bålsta

Här är några av våra kollegor under ett besök på byggplatsen för ett av de största logistikcentrumen i hela Skandinavien: Axfoods Logicenter i Bålsta. Treelines roll i detta prestigefyllda projekt är att tillhandahålla tjänster som projektledning, teknisk expertis inom stadsplanering, landskapsarkitektur och infrastruktur.

Välkommen Mousumi!

Välkommen Mousumi!

Nu har vi en ny bokförare ombord! Vårt team ska vara ännu starkare med henne!

Klarabergsgatan är nominerad till Trafikverkets arkitekturpris 2019!

Klarabergsgatan är nominerad till Trafikverkets arkitekturpris 2019!

Det här fina projektet som våra kollegor Lovisa Näswall och Karl-Johan Tomczak jobbade med! Det är en fröjd att gå på Klarabergsgatan idag, och det är tack vare ett hängivet gäng hos Stockholms stad, arkitekter, landskapsarkitekter, teknikkonsulter och anläggare. Heja Klarabergsgatan!

Välkommen Davy!

Välkommen Davy!

Nu är Davy Prieur äntligen på plats hos oss på Treeline. Med sina många år i entreprenadvärlden kommer Davy på ett ypperligt sätt komplettera vår konsultverksamhet. Davy är dessutom inte bara kompetent utan också väldigt trevlig!

Välkommen Jacob!

Välkommen Jacob!

Redan innan jul fick vi på Treeline ett nytillskott i och med att Jacob Ekblad började. Jacob kombinerar trots sin unga ålder en bred erfarenhet av olika projekt och en spetskompetens inom geografisk information tillämpad i järnvägsmiljö. Med sin tillsynes oändliga energi och sin skarpa humor platsar han ypperligt i teamet.

Strategiska arkitekturtjänster åt Trafikverket

Strategiska arkitekturtjänster åt Trafikverket

Treeline kan stolt meddela att vi blivit utvalda som konsulter för Trafikverkets strategiska arkitekturtjänster. Vi bildade team med våra vänner på ON Arkitekter och under anbudsarbetet väcktes många goda tankar kring hur arkitektur och infrastruktur kan och bör samordnas. Vi ser fram emot att utveckla detta i kommande uppdrag! Ramavtalet omfattar innovations-, utrednings- och utvecklingsuppdrag inom väg- och järnvägsarkitektur.  

Besök på byggplatsen Tvärbanan Kistagrenen

Besök på byggplatsen Tvärbanan Kistagrenen

Här är några av våra landskapsarkitekter från Treeline och våra arkitektvänner från &Rundquist ute på platsbesök på tvärbanans Kistagren. Treeline och &Rundquist ansvarar för och har utvecklat Kistagrenens gestaltning sedan 2015. Tillsammans har vi bland annat utformat de här stödmurarna med mönstermatris som står färdiga vid Bromma Blocks. Mönstret kommer användas på alla stödmurskonstruktioner längs hela Kistagrenen.

Konferens i Engelberg

Konferens i Engelberg

I mars 2019 reste hela Treeline till Engelberg, Schweiz, för att konferera om framtiden och utmana oss med fantastisk puderåkning.