Välkommen David!

Välkommen David!

Ännu en ny kollega! Nu är David Holm på plats och i fullt arbete. David är civilingenjör vattenbyggnad och geoteknik med lång erfarenhet från både konsult- och entreprenadsidan. David kommer senast från Implenia och Getingmidjan där han jobbat med kontraktsfrågor mot både beställare och entreprenörer. Och som alltid hos Treeline: David är grymt kompetent och trevlig!

Välkommen Henrik!

Välkommen Henrik!

Att ha koll på de geotekniska förhållandena är grundläggande i alla samhällsbyggnadsprojekt. Det känns tryggt med ytterligare en erfaren geotekniker på Treeline: Henrik Blomquist! Henrik kommer senast från Sigma och har lång erfarenhet som uppdragsansvarig. Med glatt humör och massor av energi är Henrik redan i full gång.

Välkommen Christian!

Välkommen Christian!

Vi välkomnar Christian Wintenby till Treeline. Christian har lång erfarenhet som landskapsarkitekt i olika roller, nu senast som detaljplanechef i Linköping. Med Christian stärker vi upp vår kompetens inom planering och kan bistå både privata och offentliga kunder i planeringsprocessen. Christian kan den kommunala planeringsprocessen utan och innan och han är ruskigt trevlig. Fullträff alltså!

Huvudbron är redo att besökas!

Huvudbron är redo att besökas!

I 6 år har Treeline Consulting uppdragslett Delområde Vatten och Land i Projekt Nya #Slussen. När huvudbron invigs nu på söndag av H.M. #Konungen och #Kronprinsessan så är det en milstolpe i projektet och innebär starten på skede 2. Öppningen av bron blir startskottet för rivningen och urschaktningen av den gamla västra Slussbron och Södermalmstorg. För Treeline betyder det att vi nu fokuserar på de sista två åren av projektering. Handlingar för Slusskanalen och Katarina Västra ska slutföras och förfrågningsunderlag för Stadsgården och Gång- och Cykelbron ska upprättas. Kl. 5 på måndag morgon har ni möjlighet att vara först över bron när den öppnar. Ses vi där?  

Det är alltid bra att se resultatet!

Det är alltid bra att se resultatet!

På Tvärbanan Kistagren försöker vi vårt bästa för att göra kollektivtrafik till en trevlig upplevelse genom innovativa och kreativa lösningar. Här är ett exempel som vi utvecklade för hållplats Bromma flygplats. Med hjälp av grafisk betong skapas ett unikt mönster för hållplats Bromma flygplats. Mönstret är inspirerat av Stockholms och Brommas unika fysiska identitet och är en abstrakt illustration av området kring Bällstaviken. Redan senare i höst hoppas vi att trafiken är igång och hållplatsen öppnar för allmänheten. Tills dess kan ni spana in mer information om Tvärbanan Kistagrenen här:

Besök på Byggplatsen I Bålsta

Besök på Byggplatsen I Bålsta

Här är några av våra kollegor under ett besök på byggplatsen för ett av de största logistikcentrumen i hela Skandinavien: Axfoods Logicenter i Bålsta. Treelines roll i detta prestigefyllda projekt är att tillhandahålla tjänster som projektledning, teknisk expertis inom stadsplanering, landskapsarkitektur och infrastruktur.

Välkommen Mousumi!

Välkommen Mousumi!

Nu har vi en ny bokförare ombord! Vårt team ska vara ännu starkare med henne!

Klarabergsgatan är nominerad till Trafikverkets arkitekturpris 2019!

Klarabergsgatan är nominerad till Trafikverkets arkitekturpris 2019!

Det här fina projektet som våra kollegor Lovisa Näswall och Karl-Johan Tomczak jobbade med! Det är en fröjd att gå på Klarabergsgatan idag, och det är tack vare ett hängivet gäng hos Stockholms stad, arkitekter, landskapsarkitekter, teknikkonsulter och anläggare. Heja Klarabergsgatan!

Välkommen Davy!

Välkommen Davy!

Nu är Davy Prieur äntligen på plats hos oss på Treeline. Med sina många år i entreprenadvärlden kommer Davy på ett ypperligt sätt komplettera vår konsultverksamhet. Davy är dessutom inte bara kompetent utan också väldigt trevlig!

Välkommen Jacob!

Välkommen Jacob!

Redan innan jul fick vi på Treeline ett nytillskott i och med att Jacob Ekblad började. Jacob kombinerar trots sin unga ålder en bred erfarenhet av olika projekt och en spetskompetens inom geografisk information tillämpad i järnvägsmiljö. Med sin tillsynes oändliga energi och sin skarpa humor platsar han ypperligt i teamet.